Sale!
,

Sunny beach (Bulgaria) – 7 nopti

149.00

Multiple perioade disponibile

Vezi sectiunea”cazare”

Pentru mai mult de 1 copil te rog sa ne contactezi.
Pana in 2 ani copilul are gratuitate.

Numar persoane:

Sunny Beach este una dintre cele mai mari statiuni de pe litoralul bulgaresc. Situata la 36 km nord de Bourgas, si 88 km sud de Varna, cei peste 8 km de plaja se gasesc intr-un mic golf natural, inconjurati de culmile muntilor Balcani, ce se afla in partea de nord.
Sunny Beach este o combinatie magica a muntelui si a plajei, vecinatatea orasului antic Nessebar – edificiul arhitectural si istoric al culturii bulgare (partea de sud) – lipsa mareelor si magnificele parcuri interioare – aceasta este imaginea “oraselului perfect pentru recreere” Pe drept cuvint se poate spune ca aceasta este varianta optima – posibilitati pentru orice gusturi si buzunare.
Statiunea s-a format pe malul unui golf de o frumusete aparte, un pic mai la nord de statiunea-oras Nessebar. Mandria statiunii sunt dunele de nisip fin ce se intilnesc in deosebi in partea sudica a statiunii, malul curat al marii, unele plante de pe litoral sunt incluse in Cartea Rosie.
Plaja statiunii Sunny Beach a fost decorata inca din 1996 cu “blue flag” pentru servicii de calitate inalta prestate pe litoral.

PS: nu uita sa navighezi si prin celelate circuite turistice. aici

Perioade disponibile

1 Iunie– 8 Iunie 2023

Itinerar

Transportul este realizat pe ruta:
07:00 Bucuresti – Calea Grivitei nr.193 B/Parcare Muzeul CFR – Nisipurile de Aur / Chaika (transfer la hotelul ales) 12:15
Cazare la hotelul ales (7 nopti)
Nisipurile de Aur / Chaika (transfer la hotelul ales) 15:30 – Bucuresti – Calea Grivitei nr.193 B/Parcare Muzeul CFR 21:00

PS: nu uita sa navighezi si prin celelate circuite turistice aici

Conditii de calatorie

  • Cetăţenii români pot călători pe teritoriul Bulgariei în baza paşaportului simplu, a pașaportului simplu electronic, a pașaportului temporar sau a cărţii de identitate, toate aceste documente aflate în termen de valabilitate. Cetățenii români minori nu pot intra în Bulgaria în baza certificatului de naștere.

Include

  • Cazarea selectata de tine la check out
  • Mic dejun inclus pe toata perioada sejurului
  • Transport si transfer tur/retur hotel

Nu include

  • Tururi si activitati optionale
  • Alte mese decat cele mentionate in program
  • Taxa de oras/statiune sau alte taxe locale, daca este cazul
  • Taxa de intrare/iesire din tara, daca este cazul

Modalitati de plata

  • 50% la momentul confirmarii
  • 50% cu maxim 30 zile inaintea plecarii

Cazare

Hotel Slavyanski
Situat lângă plajă, pe coasta Mării Negre, hotelul Slavyanski oferă camere cu balcon şi WiFi gratuit în toate zonele. Are o piscină în aer liber cu şezlonguri gratuite, o terasă şi un bar. În funcţie de disponibilitate, se asigură locuri de parcare gratuite.
Toate camerele hotelului Slavyanski sunt prevăzute cu aer condiţionat, TV prin cablu şi minibar.
În apropiere sunt disponibile numeroase activităţi, printre care echitaţie, ciclism şi drumeţii. Pe plajă, oaspeţii au la dispoziţie o serie de sporturi nautice, inclusiv parasailing.
Hotelul este situat la 2 km de centrul staţiunii Sunny Beach. Inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, oraşul Nesebăr se află la mai puţin de 20 de minute de mers cu maşina şi oferă atracţii precum Biserica Maicii Domnului Milostive, Muzeul de Etnografie şi Biserica lui Hristos Pantocrator.

 

 

 

 

Ivana Palace Hotel
Hotelul Ivana Palace este situat în partea de vest a stațiunii Sunny Beach, la 300 de metri de plajă, și oferă camere duble, camere single şi apartamente confortabile și elegante.
Oaspeţii se pot relaxa în piscină în timp ce copiii se distrează în piscina amenajată special pentru ei. De asemenea, aceştia se pot răsfăţa cu tratamente de înfrumusețare și au la dispoziţie un centru de fitness și un centru comercial. Şezlongurile şi umbrelele de soare sunt disponibile gratuit pentru oaspeţii hotelului.
Hotelul oferă, de asemenea, un centru medical deschis nonstop. Oamenii de afaceri pot folosi facilităţile de conferinţe cu toate dotările şi o capacitate de 100 de locuri.

Observatii

• Orele de imbarcare sunt informative si pot suferi modificari in functie de trafic.
• Pasagerii trebuie sa se prezinte la locul de imbarcare cu 30 minute inainte de ora plecari;
• Pentru zona de Nord, transferul catre hotelul ales se face din statiunea Constantin&Elena, cu microbuze, autoturisme, in functie de numarul persoanelor inscrise;
• Pentru Zona de Sud, transferul catre hotelul ales se face din Statiunea Sunny Beach, cu microbuze, autoturisme, in functie de numarul persoanelor inscrise;
• Distribuirea locurilor in autocar se face in ordinea sosirii la imbarcare.
• Autocarele sunt licentiate, clasificate international si sunt dotate cu climatronic, scaune rabatabile si instalatie audio-video.

Shopping Cart