Sale!
, ,

Nisipurile de aur (Bulgaria) – 7 nopti

159.00

Multiple perioade disponibile

Vezi sectiunea”cazare”

Numar persoane:

Situată într-un golf pitoresc şi curat în partea de nord a coastei de nord a Mării Negre, staţiunea Nisipurile de Aur este la numai 18 km de la or. Varna.
Este situat în Parcul Natural Nisipurile de Aur, care a fost declarat zonă protejată în 1943. Complexul turistic Nisipurile de Aur se întinde pe o suprafaţă de 177.13 de hectare. Astfel, cea mai mare parte a parcului este conservat în starea sa naturală, fără intervenţie umană.
Apropierea mării, clima blândă şi briza de mare au influenţat în mod semnificativ flora şi fauna parcului, care este motivul acesta să fie foarte diferit de alte parcuri naţionale. Pădure deasă de foioase înfăşurată în liane în locurile mai ridicate coboară uşor spre malul mării.
Printre pădurea magnifica a parcului naţional se afla aproape 90 de hoteluri. Multe restaurante, locuri de făcut sport şi locuri pentru distracţii pot fi găsite nu numai pe plaja, dar de asemenea şi în mijlocul pădurii. Plaja de aur începe chiar de la poalele pădurii. O mare bogăţie a staţiunii sunt izvoarele minerale.
Staţiunea Nisipurile de Aur a fost distinsa cu “Blue Flag” – premiu de prestigiu internaţional pentru staţiunile de litoral curate ecologic. Lunar sunt monitorizate valorile microbiologice şi fizico-chimice cele mai importante ale atmosferei, mării şi nisipului. In perimetrul complexului transportul turiştilor este asigurat de câteva tipuri de transport – ricşe, biciclete, mini-trenuleţe şi taxiuri cu baterii solare.
Lungimea plajei în complex este de 3,5 kilometrii care în anumite locuri ajunge la o lăţime de 100 de metrii şi este cunoscuta ca una dinte cele mai bune plaje din Europa.
Plaja este plata, acoperita cu nisip auriu fin. Fundul nisipos al marii este uşor înclinat şi este lipsit de pietre şi de adâncituri bruşte.
Clima este blânda, , temperat continentală, similară cu cea din faimoasele staţiuni mediteraneene. Temperatura medie a aerului în timpul zilelor de vara este: a aerului – 27 °I, iar temperatura medie a apei -24 °I. Vara este lunga şi caldă potrivită pentru plajă din mai până în octombrie. Căldura nu se simte din cauza briza mării. Nu sunt variaţii mari de temperatura.
Vremea blândă din primăvara timpurie şi până în toamna târzie este perfect atât pentru tratament balnear şi maritim cât şi pentru conferinţe şi business evenimente şi vacanţe scurte.

PS: nu uita sa navighezi si prin celelate circuite turistice. aici

Perioade disponibile

1 Iunie– 8 Iunie 2023

Itinerar

Transportul este realizat pe ruta:
07:00 Bucuresti – Calea Grivitei nr.193 B/Parcare Muzeul CFR – Nisipurile de Aur / Chaika (transfer la hotelul ales) 12:30
Cazare la hotelul ales (7 nopti)
Nisipurile de Aur / Chaika (transfer la hotelul ales) 12:30 – Bucuresti – Calea Grivitei nr.193 B/Parcare Muzeul CFR 15:20

PS: nu uita sa navighezi si prin celelate circuite turistice aici

Conditii de calatorie

  • Cetăţenii români pot călători pe teritoriul Bulgariei în baza paşaportului simplu, a pașaportului simplu electronic, a pașaportului temporar sau a cărţii de identitate, toate aceste documente aflate în termen de valabilitate. Cetățenii români minori nu pot intra în Bulgaria în baza certificatului de naștere.

Include

  • Cazarea selectata de tine la check out
  • Mic dejun inclus pe toata perioada sejurului
  • Transport si transfer tur/retur hotel

Nu include

  • Tururi si activitati optionale
  • Alte mese decat cele mentionate in program
  • Taxa de oras/statiune sau alte taxe locale, daca este cazul
  • Taxa de intrare/iesire din tara, daca este cazul

Modalitati de plata

  • 50% la momentul confirmarii
  • 50% cu maxim 30 zile inaintea plecarii

Cazare

Bonita Hotel 3*

Situat în centrul stațiunii Nisipurile de Aur, acest hotel cu 15 etaje este la numai 20 de metri de plajă și are vedere frumoasă la mare din toate camerele. Conexiunea Wi-Fi în zonele publice şi parcare privată este disponibila gratuit.
Toate camerele de la Bonita sunt mobilate confortabil și au balcon și aer condiționat. Piscina este gratuită pentru toți oaspeții.
Micul dejun tip bufet este servit între orele 07:30-10:00. Pentru oaspeții cazaţi în regim de demipensiune, cina este servită sub formă de bufet, între orele 18:00 – 20:00. Barul din hol este deschis nonstop.

 

 

 

 

Luna Hotel 4*

Luna este un hotel de 4 stele, situat la numai 50 de metri de plaja de nisip, şi oferă o piscină în aer liber şi o piscină interioară. De asemenea, proprietatea are o zonă spa cu saună, camere de masaj şi solar. Accesul la internet WiFi este disponibil gratuit. Centrul staţiunii Nisipurile de Aur este situat la 500 de metri.
Toate camerele Hotelului Luna au aer condiţionat, podea cu mochetă, TV prin satelit şi o baie privată. Balconul mobilat are vedere la grădină sau la mare.
Oaspeţii pot încerca mâncăruri locale şi internaţionale la restaurantul à la carte, care include un bar cu terasă şi cu vedere la mare.

Observatii

• Orele de imbarcare sunt informative si pot suferi modificari in functie de trafic.
• Pasagerii trebuie sa se prezinte la locul de imbarcare cu 30 minute inainte de ora plecari;
• Pentru zona de Nord, transferul catre hotelul ales se face din statiunea Constantin&Elena, cu microbuze, autoturisme, in functie de numarul persoanelor inscrise;
• Pentru Zona de Sud, transferul catre hotelul ales se face din Statiunea Sunny Beach, cu microbuze, autoturisme, in functie de numarul persoanelor inscrise;
• Distribuirea locurilor in autocar se face in ordinea sosirii la imbarcare.
• Autocarele sunt licentiate, clasificate international si sunt dotate cu climatronic, scaune rabatabile si instalatie audio-video.

Shopping Cart