Revelion 2024

Revelion Exotic 2024. Tarife de la 899 euro/ persoana/ pachet. Destinatii exotice in  Asia, Africa, America de Nord si America de Sud.

Travelistii va ofera optiuni multiple de vacante in locuri exceptionale pentru ca noaptea dintre ani sa incline cumpana anului 2024 spre prosperitate si dezvoltare. Alege sa iti petreci vacanta de revelion intr-un cadru care sa iti ofere energia necesara unui nou inceput alaturi de familie sau prieteni dragi.
Dupa un an incarcat, fiecare dintre noi trebuie sa profitam din plin de caldura atmosferei din perioada sarbatorilor si sa ne bucuram de atentia care ni se ofera in cadrul sejururilor pregatite special in acest sens. Asadar v-am pregatit cele mai avantajoase oferte din punct de vedere al pretului si serviciilor incluse in pachetele tematice. Fie ca vorbim de cazare, masa, petrecerile de anul nou sau alte surprize acestea sunt analizate cu grija si pregatite in cel mai mic detaliu. Consideram ca niciodata nu este prea devreme sa alegi unde ai dori sa iti petreci revelionul 2024. Este alegerea ta unde ai vrea sa petreci anul acesta!
Intr-o destinatie exotica? Pe plaja? Sau mai bine in inima unui oras incarcat de traditii si obiceiuri specifice? Pachetele noastre sunt pregatite cu atentie pentru toate categoriile de turisti si cele mai speciale destinatii.

Ps: nu uita sa navighezi si prin celelate circuite turistice aici

Afișez toate cele 7 rezultate

Shopping Cart